Slide Asistenta si consultanta HR (Resurse Umane) „E mai bine să eşuezi în condiţii onorabile decât să reuşeşti prin fraudă.”

Asistența și consultanța în domeniul Resurselor Umane se desfășoară în cadrul unor proiecte care au la bază legislația muncii. În acest sens, asigurăm consultanță pentru înțelegerea corectă a unor acte normative și punerea acestora în aplicare. De asemenea, asigurăm distribuirea informațiilor cu conținut legislativ către partenerul de proiect.

Consultanța în HR este furnizată în baza unui plan agreat odată cu semnarea contractului de consultanță. În contract vor fi specificate tipul de asistență și consultanță, procedurile, responsabilitățile și termenele limită.

Plecăm de la premisa că domeniul HR are nevoie de confidențialitate și profesionalism dedicat. Acestea sunt principiile care stau la baza activității de consultanță privind întocmirea și administrarea documentelor de personal.

În funcție de necesități, putem asigura asistență privind soluționarea sau concilierea conflictelor de muncă, respectiv organizarea de negocieri cu reprezentanții salariaților și soluționarea pe cale amiabilă a diferențelor dintre angajatori și angajați. Pentru optimizarea acestui tip de consultanță, angajatorii sunt sfătuiți ca regulamentele interne să includă clauze speciale, iar acestea să se regăsească și în contractele individuale de muncă ale salariaților.

Un alt aspect esențial al domeniului HR este reprezentat de activitatea de recuperare a sumelor privind concediile medicale suportate din bugetul de stat. Pentru aceasta, angajatorul are nevoie de asistență și consultanță privind întocmirea, înregistrarea, procesarea și validarea cererilor depuse la autoritatea responsabilă cu decontarea acestor sume.

Asistență și consultanță în domeniul resurselor umane
  • Consultanță privind legislația muncii
  • Consultanță privind întocmirea și administrarea documentelor de personal
  • Consultanță privind conflictele de muncă
  • Consultanță privind recuperarea sumelor aferente concediilor medicale suportate din bugetul de stat
Contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire.

Asistenta si consultanta in HR (Resurse umane)