Slide Despre noi „E mai bine să eşuezi în condiţii onorabile decât să reuşeşti prin fraudă.”

ACCOUNTING & MORE FINANCE SRL este o societate care se ocupă cu prestarea de servicii de evidență și consultanță financiar – contabilă, dar și consultanță în domeniul resurselor umane. Societatea este membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (C.E.C.C.A.R.) începând cu anul 2020.

Scopul nostru este de a asigura clienților noștrii un mediu  proprice desfășurării activității în condiții normale, în contextul în care economia se află în continua schimbare iar legislația lasă loc de interpretări.

Profesioniștii noștri se ghidează, în activitatea pe care o desfășoară, pe principiile esențiale ale profesiei: independență, integritate, obiecivitate și competență.

Oferim servicii de calitate, care să îi ajute pe clienții noștri să ia deciziile potrivite pentru deținerea controlului asupra afacerii și creșterii profitului, în condițiile respectării legislației în  vigoare, în vederea clădirii unei afaceri puternice, durabile și de succes.

Pentru un anteprenor timpul este valoros și de aceea este nevoie de un contabil pentru a gestiona costurile afacerii sale. Rolul contabilului în afacerea dumneavoastră este de a asigura o bună funcționare a companiei, să supravegheze atent orice tranzacție, atenționează în cazul unei posibile erori sau în cazul în care este încălcată legea, întocmește formularele fiscal coresct și în timp util pentru a evita posibile penalități.

Dorim să construim împreună cu clienții noștrii un parteneriat durabil, bazat pe încredere, respect și corectitudine!

Contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire.

Despre noi